Laura Villanueva, presidenta de Sina, en Canal Nou 24h (5/XI/2010)

publicado en: Reivindic./Participac. | 1

Mañana viernes, 5 de nov. (2010), la presidenta de Sina Laura Villanueva, participará en un debate en Canal Nou 24h., en el programa «A dos tendències», que se emitirá a las 22:00h. El debate tratará de los aspectos asociados a la lactancia materna y crianza natural. Participará también una componente de la Plataforma por permisos iguales e intrasferibles de nacimiento y adopción.

A dos tendències

Els divendres, el debat A2 se centra en les tendències. La cultura, l’oci, el medi ambient, la moda i tot allò que gira al voltant de la creació artística són els objectius d’este debat. Presentat per Maribel Vilaplana, amb l’ajuda de dos coneixedors de l’espai cultural, l’espectador tindrà un gran ventall d’oportunitats per a apropar-se amb més informació al cap de setmana i triar les opcions culturals, artístiques o de moda que l’interessen.

Una respuesta

Comentarios Cerrados.