Desayuno con viandantes (sep. 2009 en Valencia)

publicado en: Reivindic./Participac. | 0

_MG_6074El pasado sábado 19 de septiembre, se celebró un nuevo «desayuno con viandantes» en la ciudad de Valencia, dentro de la “Setmana de la Mobilitat Sostenible 2009″ (SMS). Desayunar en la calle, al aire libre…  algunos niños que desayunan teta, junto con sus papis (de SINA), también lo disfrutaron esta vez.


giftuniao.

.

.

.

..

.

..

_MG_6076.

_MG_6083.

_MG_6090.

DesayunoViandantesrotonda.

!cid_001701c9c1c3$175994a0$2301a8c0@EWA

http://desayunoconviandantes.blogspot.com/

manidcv2

SMS“Setmana de la Mobilitat Sostenible 2009″ (SMS)

Setmana Mobilitat Sostenible

Estimular un comportament ciutadà, en relació amb l’ús del vehicle, compatible amb el desenvolupament urbà sostenible; en particular, amb la protecció de la qualitat de l’aire, la prevenció d’emissió de gasos amb efecte d’hivernacle i el consum racional dels recursos energètics.
Sensibilitzar el ciutadà sobre els impactes ambientals del transport i informar-lo sobre les seves diferents modalitats.

Incrementar les oportunitats perquè els ciutadans puguin usar mitjans de transport alternatius al cotxe. Oferir a la ciutadania la possibilitat de redescobrir la ciutat, la seva gent i el seu patrimoni cultural, en un entorn saludable i relaxat.

cabecera peq

Comentarios Cerrados.