La Fira Alternativa de València arriba a la seua 22a edició

publicado en: Reivindic./Participac. | 0

XXII FIRA ALTERNATIVA DE VALÈNCIA

22 anys creant espais vàlids per la trobada i exposició d’una manera de viure diferent

Del 5 al 7 de Juny al llit vell de Túria, entre el pont de les Flors i el de l’Exposició

Una primavera més arriba la Fira Alternativa al llit vell del riu Túria de la ciutat de València per presentar de nou altres formes de vida, de treball, d’economia, d’oci, de consum, d’associacionisme, de treball col·lectiu. I és que ja són 22 els anys que l’associació Calidoscopi organitza aquesta trobada anual que reuneix durant 4 dies a la ciutat de València artesania i música, alimentació i problemàtiques locals, ambientals, globals, entre d’altres. SINA enguany estarà present de nou, sereu benvinguts al nostre stand, on podreu trobar informació, venda de llibres, samarretes… i bon ambient.

cartel negro (1)

Aquest any la Fira Alternativa aposta per una temàtica crítica amb els mitjans de comunicació i aposta per fer-nos reflexionar al voltant de la publicitat. És per això que l’edició d’aquest any pren per títol: “Cóm defensar-nos de la publicitat?”. En eixe sentit, les diverses activitats que conformen el programa d’aquest any focalitzen l’anàlisi crítica  de la publicitat que rebem com la xerrada sobre publicitat i sexisme que farà la psicòloga Amparo Gabaldón.

Exposicions, paraetes – mostrari d’artesania, productes biològics….possibilitat de coneixer els artesans i les artesanes, poder parlar amb elles i ells sobre la seua manera de treballar però també donar a conéixer i fomentar la lluita individual i la projectada en grups i col.lectius de caràcter socia i contactar amb col.lectius, coneixer les problemàtiques de les diverses zones de la ciutat, de l’interior rural, d’altres zones de l’estat, d’arreu del mon…són moltes de les coses que s’hi poden fer en aquesta nova edició de la Fira Alternativa.

Aquest any sonaran els acords i la veu de Pau Alabajos, tindrem contant i cantant a Dani Miquel i la Sedajazz no només actuarà sinó que farà tallers de percussió per als més menuts.Ritmes d’skà amb Ki Sap i notes folk acabaran de plenar l’agenda musical de la Fira Alternativa.

Tot i això la Fira no oblida altres temes que són potser la seua ànima. Aquest és el cas de l’educació amb la participació d’ escoles altenatives i autogestionades, l’alimentació natural: exclusivament vegetariana, productes biológics i associacions de productors i consumidors, l’ecologia, les energies renovables, els mitjans de comunicació com les ràdios lliures i la premsa alternativa així com ateneus i centres socials okupats.

Per a més informació, es podeu posar en contacte amb Calidoscopi: 655 83 57 44

*Si necessiteu imatges gràfiques d’altres edicions o qualsevol declaració o entrevista amb l’organització o participants, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres: Correu-e: ferialternativalencia@yahoo.es

http://www.firaalternativa.org/riu/

Comentarios Cerrados.